fredag 22 september 2017

Höstinspiration i trädgården

Nu har hösten verkligen kommit med stormsteg! Då brukar jag arrangera om i mina krukor ute i trädgården. Jag plockar in sommarblommorna och köper fina höstblommor och planterar. För att hitta inspiration brukar jag promenera och kika hur andra har gjort fint eller så surfar jag på nätet. Här kommer ett axplock med fina inspirationsbilder jag hittat.


Fantastiskt vackert arrangemang med höstväxter på denna trapp. Här syns bl a Cyklamen, Prydnadskål, Ljung, Krysantemum och kärleksört.
En favorit på hösten är Alunrot som finns många olika färger. Denna bild är hämtad från Zetas trädgård i Segeltorp (Kungens kurva).

Vilken färgprakt! Snyggt komponerad höstkruka från Holmsunds blommor. Här samsas Alunrot, Calluna, Skimmia, Kärleksört och lingon. 

Inga kommentarer: